Kryp

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
Länkad knapp
Kom igång
This kurs is currently closed

På den här kursen kommer ni få ta del av hur jag tränar in kryp. Det är uppdelat i olika delar. I varje del förklarar jag hur ni jobbar med just den delen samt att det finns tillhörande filmer som visar det som står i teorin. Har försökt välja en del filmer där hunden inte gör allt perfekt. Vilket gör att ni också kan se hur jag eller den som är på filmen agerar om det blir fel. Inget går ju perfekt från början 😉

Men ha som tanke att får du 2-3 ”fel” behöver nästa övning bli rätt. Hunden blir bra på det den gör, så gör den för mycket ”fel” är det den tar med sig. “Det hunden gör ofta blir den bra på”!

Efter varje del ser ni en markerad text. Där tar upp de jag upplever som de vanligaste problemen man kan få när man tränar kryp, alltså problemlösning. Så har du kommit en bit på vägen och fått problem så kan det finns problemlösning på ditt problem där. Ofta uppkommer problem för att man missat en del i inlärningen, gått för fort fram eller glömt att backa bandet och påminna hunden om viktiga grunder. 

I kursen ingår förutom teori och filmer att du får skicka mig 4 filmer på upp till 5 minuter, vilka jag ger feedback på. Du kan skicka via messeger eller WhatsApp på 072-24 77 992. Men helst lägga in dem i forumet där jag ger feedback.
Du har tillgång till materialet i 12 månader.

Hoppas du kommer uppskatta kursen!

Varukorg
Rulla till toppen