Kurser

Håller kurser under Corona-tider, vi är utomhus, även samlingar och genomgång/teori sker utomhus. Ber att känner du dig sjuk, avboka platsen. Håller lite avstånd och sparar kramar och handhälsningar till tryggare tider. På sökkurser, ta gärna med egen radio och skynke att gömma sig under. Jag har dock radios som jag spritar mellan kurserna. Betalning görs precis inpå kursen ifall den skulle behöva bokas av, t ex om jag blir sjuk. 

Kurser  2020 i Nyköping/Nävekvarn för Lena Kerje  

  • Sök, endagarskurs, 23 maj Två pass sök.
  • Sökläger 30/5-1/6 samling kvällen innan, den 29/5, vid 17.00 för ca 2 timmars genomgång och teori. Kör även lydnad och upplet dessa dagar om deltagarna önskar det.

  • Sökläger 25/7-27/7 samling kvällen innan, den 24/7, vid 17.00 för ca 2 timmars genomgång och teori. Kör även lydnad och upplet dessa dagar om deltagarna önskar det.

Kurser uppdateras efterhand.

Håller även privatlektioner, är du intresserad av det maila mig på lena@kerje.se

Kurser via nätet. Vill du ha hjälp med något specifikt moment kan jag hjälpa dig via nätet. Hör bara av dig så hittar vi en lösning. Har en kurs i framåtsändande klar för den som önskar, pris 600 kr. Du börjar när du vill, får teori och filmer och får skicka tre filmer till för kommentarer, samt bli med i en fb-grupp om framåtsändande.

Lydnad – Håller kurser i både brukslydnad och lydnadslydnad.

Kurserna individanpassas, så alla nivåer är välkomna.
Vi kör en hund i taget.
6-7 deltagare med hund.
1-dagarskurs: 900 kr/ekipage
2-dagarskurs: 1600 kr/ekipage
3-dagarskurs: 2600 kr/ekipage
Åhörare 300 kr/dag
Extra kostnad kan tillkomma vintertid för hallhyra, (ca 400 kr för tvådagars kurs)
Ta med eget fika och lunch.

Anmälan För anmälan och mer info maila till: lena@kerje.se
Först till kvarn gäller på samtliga kurser.
Anmälan är bindande. Vid återbud senast 6 veckor innan kurs återbetalas hela summan, 4 veckor halva, 2 vecka ingen återbetalning – (om det inte finns ersättare som tar platsen).

Skicka gärna intresseanmälan om ni är intresserad av kurs.
Är du intresserad av att boka mig för kurs hos er  ring mig
på tel 072-24 77 992 eller maila lena(at)kerje.se

Boende i Nyköping:
Blommenhof hotell   (bra rastningsmöjligheter och trevligt hotell)
Good morning hotell

Boende i Nävekvarn:
Marina Guesthouse Vandrarhem i hamnen i Nävekvarn
Nygran stuga för upp till 5 pers, 800 kr per natt för stugan.
Lasätter gård, 15 min från Nävekvarn, 20 från Nyköping
Gamla bygget
Blomsätter B&B
Nävekvarns Camping
navekvarn.se en sida om Nävekvarn
Broby Bed & Breakfast pris från 450 kr inkl frukost

Träningstankar

I min träning brinner jag för positiv träning då jag anser att hund som aldrig behöver fundera på eventuell bestraffning vågar satsa fullt ut och därav i längden blir en bättre tävlingshund, samt att det är ett så mycket roligare sätt att träna. Jag tycker hundträning och framförallt inlärningen är enormt spännande. Att utvecklas tillsammans med sin hund är bland det roligaste som finns. Alla hundar och förare är olika och det är viktigt att se till varje individ och lägga träningen därefter. Det finns så många olika sätt att träna sin hund på och nya vägar till målet upptäcks hela tiden. Det gör att hundträning aldrig blir tråkigt. Träna rätt och du har en hund som ställer upp och gör sitt bästa i alla lägen – för att det är så himla kul!