Galleri / Köp bilder

Välkomna till Kerje.se fotogalleri!

För att komma till fotogalleriet klicka här!

Boka fotografering eller bilder
Saknar ni någon typ av bilder eller vill boka en fotografering av er egen hund, ett arrangemang eller en produkt så går det bra att kontakta mig via telefon eller e-post för att boka in en fotografering. Vid bokning av fotograferingar kommer vi överens om pris beroende på vart fotograferingen ska ske, hur många bilder/bildobjekt det gäller samt hur lång tid fotograferingen beräknas ta. Hundar är min specialitet, men jag kan även bokas för andra typer fotograferingar.
Prisex. Fotografering av hund cirka 15-20 bilder som du får anpassade för webb och i större format lämpliga för t ex förstoringar. Pris 800 kr + ev reseersättning.

Galleri
I galleriet har jag lagt upp delar av de bilder jag fotograferat. Bilderna är tagna på tävlingar och andra hundaktiviteter jag varit ute på och dels tagna vid fotograferingar som jag bokats till av företag och privatpersoner.

Köpa bilder
Bilderna som jag visar i galleriet kan köpas för så väl privat bruk som för kommersiella användningsområden. Bilderna levereras digitalt via e-post inom ett dygn från det att du gjort din beställning.

Bilderna är klickbara i galleriet, du lägger de bilder du vill ha i din varukorg. Det finns tre olika bildformat att välja på vid köp av bilder beroende på vad bilderna ska användas till. Var noga med att läsa informationen om hur bilderna får användas innan ni köper en bild. När du är klar med din beställning klickar du på kundvagnen och går till kassan. I kassan får ni granska er beställning och får information om till vilket konto ni ska betala för er beställning. Ni får sedan (inom ett dygn) ett e-postmeddelande när era bilder är klara för nedladdning. Har ni några funderingar så tveka inte att kontakta mig för mer information.